Site in RATE


Pentru ca stim cat de greu poate fi la inceput, am creat programul "Site in RATE". Acesta se adreseaza persoanelor juridice (firme, P.F.A-uri, ONG-uri, asociatii) pentru care crearea unui site web poate fi o investitie mare.

Ce poti comanda prin acest program?

Prin programul "Site in RATE", poti comanda pachetul "Starter" sau "Plus", sau un pachet de extindere a site-ului tau existent, daca valoarea proiectului nu depaseste 500 Euro (+ TVA).

De asemenea, poti comanda si un site de o complexitate mai mare (de exemplu pachetul "Pro", sau o Aplicatie Web ), urmand ca din pretul total al acestuia (+ TVA), 500 de euro sa fie impartite in plati lunare prin programul "Site in RATE", diferenta fiind achitata integral conform termenilor stabiliti.

Cum functioneaza programul?

Programul "Site in RATE" se va derula incepand din momentul finalizarii site-ului (testat si acceptat de catre beneficiar), suma platibila in rate impartindu-se in rate lunare egale, fara dobanda sau alte taxe ascunse.

Pentru pachetul "Starter" - 349 Euro (+ TVA), plata se poate face in 2 rate lunare egale, a 174.50 Euro (+ TVA) fiecare, astfel:

  • Prima factura se va emite in momentul finalizarii siteului, dupa testarea si acceptarea acestuia de catre beneficiar. Daca exista un domeniu inregistrat, site-ul se va pune live.
  • A doua factura se va emite dupa 30 de zile de la data emiterii primei facturi.

Pentru pachetul "Plus", - 599 Euro (+ TVA), plata se poate face in maxim 3 rate lunare egale, astfel:

  • Prima factura se va emite in momentul finalizarii siteului, dupa testarea si acceptarea acestuia de catre beneficiar. Daca exista un domeniu inregistrat, site-ul se va pune live.
  • Urmatoarele 2 facturi vor fi emise la intervale de 30 de zile de la data emiterii primei facturi.

Termenul de plata pentru fiecare factura emisa este de 10 zile calendaristice. In caz de depasire a termenului de plata, se pot percepe penalitati de intarziere si/sau suspendarea vizibilitatii site-ului pe internet.

Plata se va face in lei, la cursul BNR din ziua emiterii facturii, prin transfer bancar.

Site-urile platite partial sau integral prin programul "Site in RATE" vor fi gazduite gratuit de catre Manifest Media in pachete de shared hosting, conform ofertei curente.

Nu exista posibilitatea pentru aceste site-uri sa fie gazduite de catre client, acesta nu va primi fisierele sursa sau acces la contul de gazduire (ftp, control panel) decat in momentul finalizarii integrale a platii.

Dreptul deplin asupra produsului revine clientului in momentul finalizarii integrale a platilor. Clientul accepta ca nu va folosi in niciun fel, partial sau integral produsul comandat si platit prin acest program, decat in conformitate cu termenii contractuali.

De ce am nevoie pentru a beneficia de acest program?

Tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi in formularul de comanda, in campul "Descriere", ca doresti sa beneficiezi de programul nostru Site in RATE.

Vei primi ulterior prin email un contract, ce trebuie completat, semnat si trimis inapoi, impreuna cu o copie dupa cartea ta de identitate si certificatul de inregistrare al firmei (scanate prin email, sau fotocopii prin posta).

Pentru orice informatii, te rugam sa ne contactezi.

Ne rezervam dreptul de a limita numarul de proiecte acceptate lunar cu plata in rate, in functie de disponibilitate.