Suport

Acum poți externaliza această nevoie a firmei tale!

Contact
icon

Costuri reduse

Poți avea expertul web care să se ocupe de întreținerea website-ul tău fără costurile care vin la pachet cu un angajat full time.

icon

Securitate sporită

Fii cu un pas in față! Actualizări periodice, backup-uri regulate, intervenție rapidă - toate pentru o securitate sporită a site-ului tău web.

icon

Prioritate în rezolvarea cerințelor

Clienții cu un contract încheiat de suport și mentenanță beneficiază de rezolvarea cu prioritate a cererilor și problemelor apărute.

icon

Monitorizare integritate

Monitorizarea parametrilor de funcționare a serverului, a integrității bazei de date și a sistemului de fișiere.

Cum funcționează

Dacă ai nevoie constantă de suport, mentenanță, actualizări ale site-ului, întreținere site web, modificări de culori, adăugări de imagini, diverse îmbunătățiri, extinderi, ai acum posibilitatea de a cumpăra un pachet de Suport și Mentenanță SITE-URI WEB, beneficiind de:

rezolvare cu prioritate a cerințelor

administrare site, actualizare conținut site, date de contact, etc.

monitorizare integritate site.

intervenție rapidă și restaurare în caz de compromitere a site-ului.

actualizare versiune software, în cazul site-urilor bazate pe terțe platforme (de exemplu WordPress, Magento, Typo3, etc).

Pachete

Pachete disponibile pentru serviciul de Suport și Mentenanță SITE-URI WEB:

Lunar
Anual (12 luni la preț de 10)
Suport Basic

€90*
pe lună

€75*
pe lună, facturat în avans pe un an.

  • Ideal pentru modificări mici, punctuale, în conținutul site-ului.

  • Actualizări de informații, adăugări de poze în galerii, date de contact, etc.

  • Se vor efectua intervenții pe site în limita maximă a 2 ore / lună, sesiunea minimă indivizibilă fiind de 30 de minute.

  • Poate fi utilizat pentru operații pe un singur site web.

  • Timpul nefolosit într-o lună, nu se reportează.

Recomandat
Suport Expert

€180*
pe lună

€150*
pe lună, facturat în avans pe un an.

  • Ideal pentru siteuri de complexitate medie spre mare.

  • Orice fel de modificări, actualizări, în măsura timpului alocat pachetului.

  • Se vor efectua intervenții pe site/site-uri în limita maximă a 4 ore / lună, sesiunea minimă indivizibilă fiind de 30 de minute.

  • Poate fi utilizat pentru operații pe până la 3 site-uri web.

  • Timpul nefolosit într-o lună, nu se reportează.

* Prețurile sunt exprimate în EURO și nu conțin TVA. Plata se va face în RON, la cursul BNR din data facturării.

* Pachetele de suport devin active doar după confirmarea înregistrării plății.

* Dacă într-o lună operațiile solicitate depășesc numărul de ore incluse în pachet, diferența se va factura la tariful de €60 + TVA / oră.

* Operațiile ce depășesc cuantumul de ore incluse în pachet, se vor efectua în măsura timpului disponibil, fără a beneficia de prioritate.

* Ne rezervăm dreptul de a refuza solicitările ce privesc site-uri web realizate în tehnologii din afara ariei noastre de expertiză.

INFO

Întrebări frecvente

În acest caz, te rugăm să ne scrii oferind cât de multe informații deții, despre numărul și platforma utilizată de fiecare site, dimensiune, număr pagini, etc. Vom reveni cu o ofertă personalizată cât mai repede cu putință.

După efectuarea plății și confirmarea acesteia, vom avea nevoie de toate datele de acces în site-ul tău, de exemplu: acces backend, acces server prin cpanel sau alt sistem de gestionare al serverului, acces ftp, baze de date, etc.

Dacă problema cu siteul tau web este critică și nu poți aștepta procesarea și confirmarea plății efectuate prin transfer bancar, poți solicita efectuarea plății prin soluții instant de plată (plata online cu cardul sau plata prin Revolut).

Cazurile de site atacat sunt din păcate din ce în ce mai frecvente. Răspunsul și intervenția într-un asemenea caz depind foarte mult de tipul de atac, de părțile din site compromise, dacă s-au șters informații sau doar s-au făcut inserții malware în conținut. Pentru o remediere cu succes, este foarte important să existe un backup cât mai recent la întreg sistemul. Dacă nu există un astfel de backup, succesul operației depinde de felul atacului, de numărul de locații unde s-au făcut modificări, etc.